#COMPASS – Comunitate, Participare, Sustenabilite
30 April 2021
Solicităm o poziționare clară față de problema femeii
10 May 2021

FONSS în Industria binelui

A demarat proiectul “Industria binelui”, implementat de Asociatia pentru Relatii Comunitare, in parteneriat cu FONSS, Opportunity Associates și Dăruiește Viață.

Scopul proiectului este să aducă împreună sectorul ONG din România și să se constituie drept un organism cu putere și voce în raport cu statul. De-a lungul celor 2 ani de proiect, ne propunem să aducem împreună peste 100 de organizații din toată țara și să co-creăm Industria Binelui, o industrie formată din profesioniști de ONG, care pun umărul la dezvoltarea comunităților din România.

Pornim proiectul cu Caravana “Bine în construcție” și organizăm discuții și activități de învățare cu organizații din zona Moldovei, pe care le invităm să vină alături de noi și de partenerii noștri în perioada 31 mai – 4 iunie.

Calendarul de activități și modalitatea de înscriere sunt disponibile la: https://bit.ly/3usaLy1


Proiectul „Industria Binelui”, un proiect derulat de Asociația pentru Relații Comunitare, beneficiază de o finanțare în valoare de 244,647.00 euro, prin programul Active Citizens Fund – Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.