#COMPASS – Comunitate, Participare, Sustenabilite

Comparati si votati
26 April 2021
FONSS în Industria binelui
7 May 2021

#COMPASS – Comunitate, Participare, Sustenabilite

In 22 aprilie ac, a demarat proiectul COMPASS – Comunitate, Participare Sustenabilitate, implementat de OU Concordia și partenerii – FONSS si Asociatia Educatie pentru Viata Reala.

Prin proiectul #COMPASS – COMunitate, PArticipare, SuStenabilitate, finanțat în cadrul programului Active Citizens Fund – Romania, va fi dezvoltată o rețea informală a centrelor de zi (40 de centre) și vor fi promovate campanii de advocacy la nivel local și național în favoarea susținerii acestui model de intervenție de prevenire și combatere a sărăciei.

Vom dezvolta o metodologie de consiliere financiară a membrilor grupurilor vulnerabile și vom forma 60 de profesioniști din domeniul social. Și nu în ultimul rând, alături de profesioniștii din aceste centre, vom contribui la creșterea capacității membrilor grupurilor vulnerabile (600 de persoane) de a se implica în procesele de luare a deciziilor la nivel local.

Dacă gestionezi un centru de zi contactează-ne la academia@concordia.org.ro și împreună vom contribui la dezvoltarea locală a comunității tale pe termen lung.