Ateliere de lucru la Forumul ONG
17 October 2014
FONSS sustine dezvoltarea ONG-urilor mici
31 October 2014

FONSS creste ONG-urile mici

De astazi si pana pe 30 octombrie 2014 se desfasoara cursul “Cresterea capacitatii organizatiei prin management eficient si atragerea de fonduri”, organizat de specialisti ai Federatiei Organizatiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale- FONSS (infiintata la Iasi, prin Sentinta Civila nr 2915/13.08.2014 a Tribunalului Iasi).
Cursul este realizat gratuit pentru 20 de reprezentanti ai organizatiilor mici din regiunea Nord-Est si se desfasoara la Centrul National de Economie Sociala.
FONSS este fondata de zece ONG-uri -Fundatia “Alaturi de Voi” Romania, Asociatia Alternative Sociale, Asociatia Salvati Copiii Iasi, Centrul de Dezvoltare Sociala, Fundatia COTE, Fundatia Iosif, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, Fundatia Star of Hope si Fundatia World Vision Romania.
“Cresterea capacitatii organizatiei prin management eficient si atragerea de fonduri” se organizeaza in cadrul proiectului ”VOCEA ONG pentru comunitate!”, finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.