ONG-urile primesc mai putin decat ofera
10 iulie 2014
Vocea ONG pentru comunitate
2 septembrie 2014

Vocea ONG la debut

Vocea ONG NR 1

Vocea ONG NR 1

Vocea ONG – publicatie a societatii civile editata de Federatia Organizatiilor Neguvernamentala pentru Servicii Sociale, va fi distribuita de maine la chioscurile din Iasi, impreuna cu Ziarul Evenimentul.
Vocea ONG apare in editie print lunar, in 1500 de exemplare si saptamanal in editii electronice, aducand in spatiul public informatii din comunitate privind probleme de interes pentru ONG-uri si beneficiarii lor.
Ziarul este realizat la Iasi, prin proiectul ”VOCEA ONG pentru comunitate!”, implementat la nivelul Regiunii Nord Est, de catre un consortiu de organizatii din Iasi – Fundatia “Alaturi de Voi” Romania – solicitant, Asociatia Alternative Sociale, Asociatia Salvati Copiii Iasi, Centrul de Dezvoltare Sociala, Centrul Diecezan Caritas, Fundatia COTE, Fundatia Iosif, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, Fundatia Star of Hope si Fundatia World Vision Romania- parteneri.
Proiectul ”VOCEA ONG pentru comunitate!” este finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.