Sprijin din randul studentilor pentru oamenii strazii

Anunț achiziție directă
11 septembrie 2020
Votați candidatul FONSS în CES!
10 noiembrie 2020

Sprijin din randul studentilor pentru oamenii strazii

Activitatile derulate in strada de echipa FONSS, in sprijinul oamenilor fara adapost, sunt completate in lunile octombrie si noiembrie 2020 de prieteni noi. AMSFI – Association Médicale de Iasi, studenti francofoni de la UMF au pregatit aproximativ 300 de portii de mancare; partial acestea vor fi distribuite de reprezentantii asociatiei si echipa FONSS, partial de Fundatia Emmaus la Pranzul de noapte. De asemenea, studentii vor au dona si masti si dezinfectant pentru oamenii strazii, fiind in interesul tuturor ca acestia sa ramana cat mai sanatosi.

Mentionam ca Federația Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale – FONSS și partenerii sai Fundația Emmaus și Serviciul Voluntar de Ambulanță Iași si Primaria Municipiului Iasi si-au propus proiectul “Locuire de urgenţă şi servicii medico-sociale pentru persoanele fără adăpost din municipiul Iaşi” identificarea si sustinerea celor fara adapost pentru a avea asistenta socio-medicala de urgenta.

Proiectul este finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile”.