Pro Act Suport intre asistenta sociala si bucuria unui nou inceput de familie

Contractarea serviciilor sociale mijloc de crestere a calitatii vietii cetatenilor
6 septembrie 2018
Concordia- model de asistenta sociala
8 septembrie 2018

Pro Act Suport intre asistenta sociala si bucuria unui nou inceput de familie

Presedintele FONSS- Andre Muit, a vizitat si Asociatia ProAct Suport, membru al federatiei, care lucreaza in Bucuresti si judetul Giurgiu.

Dialogul cu Cerasela Predescu- managerul organiziatiei, a fost marcata de ideea ca tot ce fac si acesti colegi ai nostri, se raporteaza la grija fata de fiecare om pe care il au in asistenta, suportul continuu, astfel incat fiecare sa se dezvolte in ritmul sau si sa-si poata maximiza potentialul.

Abia avusese loc o nunta, si in organiziatie se mai vorbea despre evenimentul acesta. Mireasa- pana cu ceva timp in urma, asistata intr-o locuinta protejata- si-a dorit un eveniment traditional. A fost luata de mire din casa protejata in care a stat, domnisoare de onoare i-au fost colegele ei din acea casa, iar rochia de mireasa, sesiunea de make-up, coafor, toate pregatirile au fost facute de cei de la ProAct Suport.

Bucuria era inca foarte vie, pentru ca astfel, un om de care s-a avut grija ani de-a randul, si-a gasit normalitatea, fericirea si un nou camin.

Daca cineva crede ca in Romania omul nu poate sa fie respectat si valorizat, neparat trebuie sa mearga la ProAct Suport si ceilalti membri FONSS.

#romaniaincaresepoate
http://proactsuport.ro/ro/acasa/