CONTACT

Presedinte

Adrianus Muit

+40745626043


Echipa executiva

Diana Chiriacescu

Director national

+40722450272


Mihaela Munteanu

Director de comunicare&advocacy

+40740513864


Mihaela Olteanu

Coordonator proiecte

+40757110243Biroul Bacău
Str. Nordului, nr. 19, bis

Biroul București
Drumului Regimentului, 20D, sector 1

Biroul Iași
Str. Gându, nr. 10 A

Title

Politica de confidentialitate 

Politica de confidențialitate și de securitate a prelucrării datelor cu caracter personal a Federației Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale – FONSS

FONSS  vă transmite această Politică de confidenţialitate pentru a vă ajuta să înțelegeți tipul de date cu caracter personal pe care le colectăm despre dumneavoastră, motivul pentru care sunt colectate și a vă explica modul în care prelucrăm și protejăm datele dumneavoastră cu caracter personal.

Apoi, va clarifica modul în care vă puteți exercita drepturile atunci când ne încredințați datele dumneavoastră cu caracter personal.

Vă cerem să acordați câteva momente pentru a citi cu grijă această Politică de confidențialitate și pentru a vă familiariza cu conținutul acesteia. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact oferite la final.

Vă rugăm să rețineți că website-ul poate conține linkuri de la și către site-uri web care pot fi deținute de organizații partenere. Daca intrați pe aceste site-uri, trebuie să știți că au propriile politici de confidențialitate și că nu ne asumăm responsabilitatea pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale de către acestea.

[…]

INFORMATII GENERALE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

În general, înregistrăm doar datele personale pe care le dezvăluiți dumneavoastră atunci când ne anunţaţi pe pagina de Contact a website-ului https://fonss.ro, când sunteți interesat de activitățile noastre în calitate de potențial beneficiar/partener.

Pentru înregistrarea mesajului dvs., este necesar să ne furnizați numele și prenumele dumneavoastră și adresa de email, în scopul procesării solicitării dumneavoastră.

Facem prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal cu responsabilitate, cu respectarea cerinţelor legale şi în condiţii care să asigure securitatea, confidenţialitatea, integritatea, disponibilitatea, transparenţa şi respectarea drepturilor dumneavoastră.

Politica de confidenţialitate şi de securitate pentru protecţia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se aplică tuturor categoriilor de persoane ale căror date cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului oficial și pe care le prelucrăm în diverse scopuri: aplicanți la posturile de angajare, voluntari, membri ai organizației, vizitatori, donatori sau sponsori, furnizori, participanți la evenimentele organizate de FONSS.

Prin activitatea desfășurată pe website, nu vom prelucra date cu caracter personal sensibile, legate de dumneavoastră, cum ar fi originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice, sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală. În cazul în care ne furnizați în mod voluntar date cu caracter personal prin interacțiunea dumneavoastră cu website-ul sau prin corespondența cu noi, prin e-mail sau în orice altă modalitate, aceste date nu vor fi înregistrate sau vor fi șterse din sistemul informatic.

BAZA LEGALA PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Dupa obținerea consimțământulului persoanelor în cauză pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, Art. 6 (1) (a) al Regulamentului general privind protecția datelor (RGPD) servește ca temei juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.
În prelucrarea datelor cu caracter personal necesară pentru îndeplinirea unui contract a cărui parte este persoana în cauză, Art. 6 (1) (b) din RGPD servește ca temei juridic.

Aceasta se aplică de asemenea procesării necesare pentru a îndeplini acțiuni precontractuale.
În măsura în care prelucrarea datelor este necesară pentru îndeplinirea unei obligații legale la care este supusă FONSS, Art. 6 (1) (c) din RGPD servește ca temei juridic.
În eventualitatea în care interese vitale ale persoanelor în cauză sau a altor persoane fizice necesită prelucrarea datelor cu caracter personal, Art. 6 (1) (d) din RGPD servește ca temei juridic.
Dacă prelucrarea este necesară pentru a proteja interese legitime ale organizației noastre sau a unei terțe părți, și dacă interesele, drepturile fundamentale și libertățile persoanei în cauză nu au prioritate față de interesele menționate primele, Art. 6 (1) f servește ca temei juridic pentru prelucrare. […]

Va invitam sa cititi intreaga politica de confidentialitate AICI.