Industria Binelui

„Industria Binelui” este un proiect derulat de Asociația pentru Relații Comunitare în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale – FONSS, Opportunity Associates Romania și Dăruiește Viață.

Scopul proiectului este să aducă împreună sectorul ONG din România și să se constituie drept un organism cu putere și voce în raport cu statul. De-a lungul celor 2 ani de proiect, ne propunem să aducem împreună peste 100 de organizații din toată țara și să co-creăm Industria Binelui, o industrie formată din profesioniști de ONG, care pun umărul la dezvoltarea comunităților din România.

„Industria Binelui”, implementat de Asociația pentru Relații Comunitare în parteneriat cu FONSS, Opportunity Associates și Daruieste Viata, beneficiază de o finanțare în valoare de 244,647.00 euro, prin programul Active Citizens Fund – Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Conținutul acestei pagini nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Active Citizens Fund – Romania