Prima ședință de CD într-un nou mandat

FONSS între angajatorii și sindicaliștii din Europa
16 februarie 2024
Centrul de asistență umanitară și socială pentru refugiați Nicolina Iași – doi ani de activitate
27 martie 2024

Prima ședință de CD într-un nou mandat

A avut loc întâlnirea noului Consiliu Director FONSS, la care au participat Petru Vasile Gafiuc – președinte FONSS, Cristina Anna Burtea – vicepreședinte FONSS, Aurelia Pasăre – vicepreședinte, Simona Voicescu – membru CD, Eugen Stefan Stefanescu – membru CD, Diana Chiriacescu – director executiv FONSS, Munteanu Mihaela Steliana – director de comunicare și advocacy FONSS, Mihaela Olteanu – responsabil programe FONSS, precum și André Muit – fost președinte al federației, ca invitat.

Agenda întâlnirii a fost bogată, cu subiecte care s-au referit la organizare dar și la prioritățile asumate de noul board FONSS.

Astfel, membrii CD FONSS se vor întâlni o data la 3 luni, în online sau fizic. De asemenea, fiecare membru în Consiliul Director să-și asume un domeniu de expertiză prioritar pentru FONSS pe care va fi persoană de referință în relația cu membrii federației.

În perioada următoare se vor trimite către membri o serie de chestionare online pentru actualizări de date privind prioritățile federației, din perspectiva membrilor. Rezultatele chestionarelor se vor adăuga celor trei priorități stabilite de CD: Consolidarea federației prin facilitarea schimbului de bune practici între membrii, digitalizarea și profesionalizarea sectorului prin instruiri tematice și schimburi internaționale.

De asemenea, Consiliul Director FONSS a decis ca Forumului Serviciilor Sociale să devină eveniment fanion al FONSS, realizat anual în luna noiembrie.