Fapt fara precedent la Iasi
8 June 2015
FONSS se intalneste cu alte coalitii
25 June 2015

Vocea ONG, un nou număr

Mâine apare la chioșcurile din Iași, publicația Vocea ONG, distribuită gratuit, în 1500 de exemplare, în format print, împreuna cu Cotidianul Regional Evenimentul.

În acest număr, vă oferim informații cu privire la extinderea FONSS –Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale, care întărește forța ONG-urilor și despre inițiative menite să sprijine accesul la servicii medicale de calitate.

Tot în această ediție, găsiți detalii cu privire la „Caravana Consilierilor- instrument de lobby și advocacy al FONSS”, „Veşti bune pentru copiii din Cepleniţa” și informații cu privire la cursuri pentru cei care lucrează cu copiii cu autism și pentru viitoarele infirmiere.

Cum ONG-urile realizează diverse proiecte în sprijinul grupurilor vulnerabile, tot în numărul 6 al publicației Vocea ONG, găsiți informații despre „Cheia pentru sufletul copiilor”, „Creșterea iepurilor. O șansă pentru familiile vulnerabile din mediul rural!” sau „Drumul economiei sociale: de la asistat la contribuabil”.

Ediția electronică a ziarului este accesibilă pe site www.voceaong.ro.