Am lansat CAM Social- Școala de pregătire și transfer de bune practici

Părinții și ONG-urile din dizabilitate cer clarificarea Legii privind unele măsuri de ocrotire pentru persoanele cu dizabilități intelectuale și psihosociale
13 decembrie 2021
CAM Social organizează primul curs
12 ianuarie 2022

Am lansat CAM Social- Școala de pregătire și transfer de bune practici

FONSS lansează Școala de pregătire și transfer de bune practici- CAM Social (CAM=Comunicare, Advocacy și Management) – nou serviciu al federației, prin care vom furniza cursuri bazate pe expertiza capitalizată de federație în cele trei domenii- Comunicare, Advocacy și Management.

Practic, am depășit cei 7 ani ”de acasă” și pentru că acum am crescut, vrem să transformăm expertiza în formare.

Cursurile sunt concepute special pentru angajații și managerii din ONG, firme sau instituții publice și au costuri care să nu pună probleme de acces celor ce își doresc să le urmeze.

Garanția calității cursurilor CAM Social Școala de pregătire și transfer de bune practici constă în:
FURNIZOR -FONSS este organizație expert în mai multe domenii din sectorul social, printre care comunicare și advocacy. Prin urmare, furnizorul cursului are experiența practică de realizare a comunicării cu decidenții, iar în acest curs veți beneficia de transfer de informație teoretică și expertiză practică.
FORMATORI – persoane din executivul FONSS care au o vastă experiență practică și un bun nivel de cunoștințe teoretice în domeniile în care se va face formarea.

ALTE BENEFICII: Angajatorii pot astfel să îndeplinească obligațiile anuale de formare pe care le au față de angajații proprii, cursul încadrându-se în categoria cursurilor reglementate în Codul Muncii art 192-198.
Participanții vor beneficia de un suport de curs în format electronic, precum și de o arhivă de instrumente de lucru. Toți participanții vor primi certificat de absolvire a cursului.

Membrii FONSS au o reducere la cursuri pentru că dorim să fie primii beneficiari ai expertizei noastre.

Intreaga ofertă a CAM Social e aici: https://fonss.ro/wp-content/uploads/2022/01/Oferta-cursuri-CAM-Social-2022-2.pdf

CAM Social debutează în 27-28 ianuarie 2022 cu cursul ”MODALITĂȚI ȘI INSTRUMENTE DE COMUNICARE CU DECIDENȚII LOCALI” adresat reprezentanților ONG care doresc să învețe cum pot contacta autoritățile locale și județene, aleșii locali și județeni pentru a relaționa cu aceștia.
Cursul este util oricărui angajat indiferent dacă este specializat sau nu în comunicare și/sau advocacy.

Aplicația pentru înscrierea la curs este ttps://forms.gle/7czLMEYq9yySJm4v9

Vă așteptăm în clasa virtuală!