CAM Social organizează primul curs

Am lansat CAM Social- Școala de pregătire și transfer de bune practici
10 ianuarie 2022

CAM Social organizează primul curs

CAM Social – Școala de pregătire și transfer de bune practici FONSS debutează cu un curs online cu tema: ”MODALITĂȚI ȘI INSTRUMENTE DE COMUNICARE CU DECIDENȚII LOCALI” .

Cursul va avea loc în 27-28 ianuarie 2022, între 12.00 -16.00 și se adresează reprezentanților ONG care doresc să învețe cum pot contacta autoritățile locale și județene, aleșii locali și județeni pentru a relaționa cu aceștia.

Garanția calității acestui curs sunt: furnizorul (FONSS – organizație expert în mai multe domenii din sectorul social, printre care comunicare și advocacy. Prin urmare, furnizorul cursului are experiența practică de realizare a comunicării cu decidenții, iar în acest curs veți beneficia de transfer de informație teoretică și expertiză practică) și formatorul – Mihaela Munteanu (directorul de comunicare și advocacy FONSS cu peste 15 ani experiență practică în domeniu și un bun nivel de cunoștințe teoretice).

Participanții vor beneficia de un suport de curs în format electronic, precum și de o arhivă de instrumente de lucru și de asemenea vor primi certificat de absolvire a cursului.

Cursul este util oricărui angajat indiferent dacă este specializat sau nu în comunicare și/sau advocacy.Înscrierea se face completând formularul de aici.

Dacă sunteți interesați și de alte cursuri consultați Catalogul cursurilor CAM Social.