Act4NGO la final. Noi rămânem o resursă

Dialog la nivel european
25 ianuarie 2024
FONSS între angajatorii și sindicaliștii din Europa
16 februarie 2024

Act4NGO la final. Noi rămânem o resursă

Timp de două zile- în perioada 26-28 ianuarie 2024, am participat alături de colegii noștri de la Asociația Institutul Bucovina la o sesiune de creștere a capacității organizaționale pentru cele 41 de ONG-uri beneficiare ale proiectului „ACT4NGO – Activități, Capacitare și Training pentru Organizațiile Neguvernamentale care militează pentru eradicarea sărăciei”.

Este ultimul eveniment din acest proiect în care liderul este Asociația Institutul Bucovina și parteneri FONSS, CenRes Suceava, Asociația Novapolis și Fønix AS, proiectul fiind realizat cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

De data aceasta Mihaela Munteanu, directorul de advocacy al FONSS a vorbit participanților despre cum facem strategii și mai ales cum facem strategia de comunicare, astfel încât să se încadreze în strategia organizațiie și să ne sprijine și în activitatea de advocacy.

În plus, colega noastră a realizat și o parte dintre podcasturile cu liderii ONG-urilor din proiect, încercând să surprindă ce înseamnă pentru aceștia sărăcia și ce soluții și acțiuni au găsit pentru dminuarea ei.

Le urăm succes colegilor noștri din ONG-urile mai mici și oricând au nevoie de suport îl găsesc la noi, pentru că federația noastră este mediul perfect pentru cooperare și creștere organizațională pentru organizațiile din domeniul social.