Cerere de ofertă servicii de catering-Iași

Invitatie depunere oferte pachete produse alimentare
15 noiembrie 2022
Cerere ofertă pentru servicii de catering-Falticeni
26 ianuarie 2023

Cerere de ofertă servicii de catering-Iași

Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale – FONSS, cu sediul în Iași, strada Gându nr.10A, vă invită să depuneți oferte pentru achiziția de servicii de catering- o masă caldă pentru copii beneficiarii ai programului tip afterschool, desfăsurat de FONSS în cadrul serviciului Centrul de Asistență Umanitară și Socială pentru Refugiați Nicolina.

➢ Obiectul achiziției: Servicii de preparare și furnizare a unei mese calde în regim catering, la sediul Centrului de Asistență Umanitară și Socială pentru Refugiați Nicolina. Cod CPV: 55520000-1

➢ Livrarea meniurilor se va face în Municipiul Iași, la adresa: Șoseaua Nicolina nr. 141, Iași, județul Iași

➢ Sursa de finanțare: Programele de asistență umanitară derulate de FONSS, cu sprijinul donatorilor internaționali, pentru asistența persoanelor strămutate din Ucraina, ca urmare a războiului din această țară.

➢ Cantitatea solicitată: cca 50 meniuri zilnice (luni-vineri) compuse din felul II și desert.

Fiecare meniu trebuie ambalat în caserole individuale și transportat la sediul Centrului Nicolina în condiții de siguranță alimentară, conform legislației în vigoare.

➢ Procedura de achiziție: procedură simplificată proprie.

Oferta se va depune în original la receptia centrului și copie scanată color pe email la adresa: comunicare@fonss.ro, până pe data de 30 ianuarie 2023.

Fișa de date poate fi vizualizată AICI.