Cerere ofertă pentru servicii de catering-Falticeni

Cerere de ofertă servicii de catering-Iași
26 ianuarie 2023
Cerere de oferta pentru achiziția de servicii de management integrat de monitorizare
1 februarie 2023

Cerere ofertă pentru servicii de catering-Falticeni

Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale – FONSS (cu sediul în Iași, strada Gându nr.10A) vă invită să depuneți oferte pentru achiziția de servicii de catering- o masă caldă pentru copii beneficiarii ai programului tip afterschool, localizat la Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu Fălticeni.

➢ Obiectul achiziției: Servicii de preparare și furnizare a unei mese calde, în regim catering, pentru beneficiarii programului tip afterschool. Cod CPV: 55520000-1

➢ Livrarea meniurilor se va face în Municipiul Fălticeni, la adresa: Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” cu sediul în Strada Ana Ipătescu, Fălticeni, judetul Suceava, cod postal: 725200,.

➢ Sursa de finanțare: Programele de asistență umanitară derulate de FONSS, cu sprijinul donatorilor internaționali, pentru asistența persoanelor strămutate din Ucraina, ca urmare a războiului din această țară.

➢ Cantitatea solicitată: cca 15 meniuri zilnice (luni-vineri) compuse din felul II și desert.

Fiecare meniu trebuie ambalat în caserole individuale și transportat la adresa menționată, în condiții de siguranță alimentară, conform legislației în vigoare.

➢ Procedura de achiziție: procedură simplificată proprie.

Oferta se va depune în copie scanată color pe email la adresa: comunicare@fonss.ro sau în original, până pe data de 30 ianuarie 2023.

Fisa de date a achizitiei poate fi descarcata de AICI.