Program de formare ”Diagnoza locală și elaborarea strategiilor de intervenție socială”

(foto credit Human Catalyst)
Investiția în școlile dezavantajate trebuie să fie prioritatea ministerului educației!
9 februarie 2022
Am reactivat Centrul de Urgențe Sociale
24 februarie 2022

Program de formare ”Diagnoza locală și elaborarea strategiilor de intervenție socială”

CAM Social- Școala de pregătire și transfer de bune practici a FONSS – Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale organizează în 7, 8, 23 martie 2022 programul de formare online ”Diagnoza locală și elaborarea strategiilor de intervenție socială” .

Programul se desfășoară pe trei module și este destinat atât reprezentanților organizațiilor neguvernamentale, cât și angajaților instituțiilor publice, ce doresc să realizeze o diagnoză corectă a nevoilor sociale, o strategie bună care să răspundă acestor nevoi și care să fie un suport corect pentru accesarea de fonduri europene.

Înscrierea se face completând acest formular: https://forms.gle/GA4tuENX8UbzuxRa6

Data limită de înscriere este 5 martie 2022 iar angajatorii care- și trimit angajații la curs pot astfel să îndeplinească obligațiile anuale de formare pe care le au față de angajații propria conform Codul Muncii art 192-198.

Programul valorifică experiența teoretică și practică a Dianei Chiriacescu, director FONSS, consultant internațional și național, cu expertiză în reforme de politici publice în domeniul social, în peste 10 țări din Europa, Nordul Africii și Caucaz.

Participanții vor beneficia de un suport de curs în format electronic și certificat de absolvire

Taxa de participare pentru reprezentanții organizațiilor neguvernamentale este de 400 lei/cursant. Membrii FONSS au reducere de 50%, taxa pentru ei fiind de 200 lei/participant.

Accesul la curs se va face urmare a trimiterii dovezii de plată a taxei pe adresa comunicare@fonss.ro.

Menționăm că acest curs are marca FONSS – Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale, organizație expert în mai multe domenii din sectorul social, printre care și realizarea de diagnoze locale.