Vocea ONG pentru comunitate
2 septembrie 2014
FONSS la Forumul ONG
16 octombrie 2014

O noua aparitie a Vocii ONG!

Vineri, 19 septembrie 2014, va aparea urmatorul numar print al publicatiei „Vocea ONG” – editata de Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale FONSS. Publicatia are distributie lunara in format print in 1500 de exmplare distribuite in Iasi, Vaslui, Botosani si saptamanala in format electronic catre 5000 de adrese din toata tara, putand fi vizualizata pe www.voceaong.ro .
Ne propunem sa aducem in prim plan problemele ale comunitatii, implicarea ONG în rezolvarea acestora si feedback –ul ONG cu privire la decizii ale autoritatilor cu impact larg.
In acest numar veti putea citi ultimele informatii privind demersul de legiferare a economiei sociale, evenimente din sectorul ONG, dar si povesti de viata ale unor oameni pentru care existenta unei organizatii neguvernamentale a insemnat sansa continuarii existentei.
Si dumneavoastra puteti contribui la realizarea acestei publicatii deoarece putem promova gratuit initiativele/evenimentele/campaniile colegilor din ONG-uri, prin urmare va invitam sa utilizati acest mijloc de promovare si sa ne trimiteti informatii scurte, min 5 zile inainte de debutul evenimentelor pe care le organizati si min o fotografie care sa insoteasca fiecare stire pe adresa redactie@voceaong.ro .