Munca intensa pentru un obiectiv comun: comunitatea

Stiri …la zi, de la CUS
21 martie 2020
Centrul de Urgențe Sociale a lansat o nouă soluție de sprijin pentru urgențe sociale
3 aprilie 2020

Munca intensa pentru un obiectiv comun: comunitatea

Continuam sa raspundem solicitarilor venite spre Dispeceratul Centrului de Urgente Sociale, la numerele: 0747 504 013 sau 0757 110 243.

Si partenerii nostri lucreaza cu spor, fie ca sunt voluntari si ajuta distribuirea de alimente la Centrul de Urgente sociale, fie ca fac strangeri de fuonduri pentru Fondul de Urgenete Comunitare, fie ca au alte sarcini.

În mai puțin de o săptămâna peste 200 de persoane s-au alăturat apelului Asociatiei Civica de a-i sprijini pe cei care au mare nevoie în această perioadă: persoane în vârstă și medicii din linia I.

Cu astfel de oameni și în aceste momente înțelegem cu adevărat ce înseamnă #împreună #comunitate #solidaritate.
Știm că nu au nevoie de mulțumirile noastre, dar ne dorim să știe cât de mult contează implicarea lor în aceste momente 🧡

Asadar se fac cumpărături pentru cei care sună la Centrul de Urgente Sociale, alți voluntari lucrează pentru identificarea materialelor medico-sanitare necesare în spitale, alți voluntari lucrează pentru campanii de comunicare, alți voluntari scriu proiecte ca să identificăm resurse pentru nevoile din comunitate, alții pun pe picioare un call center, apropiați de-ai Civica lucrează pentru a face implicarea voluntarilor mai ușoară (proceduri, instructaj, training etc), companiile donează sau se implică cum știu ele mai bine

Si Fundatia Comunitara Iasi este fantastica! Unde gasesc resurse, le canalizeaza spre sistemul sanitar care are extrem de multe nevoi. Nici nu stiu ce e mai greu: atragerea donatorilor sau cautare furnizorilor.
Fundatia Comunitara Iasi actioneaza ca partener al Centrului de Urgente Sociale si a constituit Fondul de urgenta pentru comunitate, utilizat excusiv pentru nevoi medicale si sociale ale comunitatii.