Normele de aplicare a Legii Economiei Sociale – dezbatere in mediul ONG
23 ianuarie 2016
Ne folosesc sau ne consulta real?
3 februarie 2016

Lobby pentru persoanele cu dizabilitati

Astazi, la Iasi, a fost lansat proiectul „Solutii integrate pentru incluziunea sociala a copiilor si tinerilor cu dizabilitati”, derulat de FSS Bethany in parteneriat cu FONSS si ANCAAR Iasi, in perioada ianuarie-decembrie 2016.

In cadrul proiectului, FONSS va analiza cadrul legislativ existent si va formula recomandari de modificare/imbunatatire a legii cadru privind respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, prin organizarea de dezbateri publice in regiunea de Nord Est si participarea la intalniri de consultare privind implementarea politicilor sociale cu importanta pentru persoanele cu dizabilitati realizate la nivel central cu ministerele de resort.

Proiectul urmareste sa diversifice si sa dezvolte noi servicii sociale specializate pentru 30 de copii si tineri cu dizabilitati neuro-psiho-motorii si 50 de parinti/apartinatori din judetul Iasi.

Proiectul este co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa si are un buget total de 84.222 CHF.

Detalii suplimentare puteti obtine aici.