Invitatie depunere oferte achizitie servicii catering

Planificare strategica a interventiei FONSS pe tema refugiatilor
14 iunie 2022
Bilant la trei luni de interventie in sprijinul refugiatilor din Ucraina
26 iunie 2022

Invitatie depunere oferte achizitie servicii catering

15.06.2022

Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale – FONSS, cu sediul în Iași, strada Gându nr.10A, vă invită să depuneți oferte pentru achiziția unor servicii de catering (masă gătită) pentru beneficiarii Centrului De Asistență Umanitară și Socială Nicolina din Iași, Șoseaua Nicolina nr. 141.
➢ Obiectul achiziției: Servicii de preparare și furnizare a mesei gătite (meniuri de trei mese pe zi, în regim catering) la sediul Centrului de Asistență Umanitară și Socială Nicolina, pentru beneficiarii acestui centru.
Cod CPV: 55520000-1
➢ Livrarea meniurilor se va face în Municipiul Iași, la adresa: Șoseaua Nicolina nr. 141, Iași, județul Iași
➢ Sursa de finanțare: Programele de asistență umanitară derulate de FONSS, cu sprijinul donatorilor internaționali, pentru asistența persoanelor strămutate din Ucraina, ca urmare a războiului din această țară.
➢ Cantitatea solicitată: Minimum 120 meniuri zilnice (maximum 250), care constau în trei mese (mic dejun, prânz și cină), iar prânzul se compune din felul I (ciorbă/supă/borș), pâine, felul II și desert. Fiecare meniu trebuie ambalat în caserole individuale și transportat la sediul Centrului Nicolina în condiții de siguranță alimentară, conform legislației în vigoare.
➢ Procedura de achiziție: procedură simplificată proprie.

Fisa de date a achizitiei poate fi descarcata de AICI.

Caietul de sarcini a achizitiei poate fi descarcat de AICI.