Industria Binelui vă invită la o nouă întâlnire

Se lansează CENTREzi RO – Rețeaua națională a centrelor de zi pentru copiii aflați în risc de sărăcie
29 septembrie 2021
Azi sărbătorim vârstnicii care trăiesc de fapt izolați în case și în sărăcie!
1 octombrie 2021

Industria Binelui vă invită la o nouă întâlnire

Caravana „Bine în construcție” din cadrul proiectul „Industria Binelui”, ajunge în sudul României! Inscrie-te!

Concret s evor realiza cinci ateliere gratuite și o întâlnire sectorială pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare organizațională locală.

Echipa proiectului va vorbi cu lideri și organizații locale, va identifica nevoi și moduri în care prin conlucrare se pot acoperi aceste nevoi.

”Dacă organizația ta activează în Caraș Severin, Mehedinți, Gorj, Dolj, Vâlcea, Olt, Argeș, Giurgiu, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Brăila, Tulcea, Constanța, Ialomița, Teleorman, Călărași sau Ilfov, atunci hai să facem cunoștință! Înscrie-te la ateliere, în linkul https://arcromania.ro/…/caravana-bine-in…/… ”- sună invitația, pe care vă sfătuim să n-o ratați.

Acest eveniment face parte din proiectul „Industria Binelui”, derulat de Asociatia pentru Relatii Comunitare în parteneriat cu FONSS, Opportunity Associates și Daruieste Viata și care beneficiază de o finanțare în valoare de 244,647.00 euro, prin programul Active Citizens Fund – Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Conținutul acesta nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde și competitivă.

#haide#ActiveCitizensFund#Romania#activecitizens#EEANorwayGrants