Un nou apel pentru depunere dosare de subvenţionare servicii sociale
20 ianuarie 2015
FONSS cere dialog real
30 ianuarie 2015

FONSS in dialog cu un ambasador

Dna Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Norvegiei in Romania- E.S. Tove Bruvik WESTBERG a discutat in cursul zilei de ieri, cu dna Angela Achitei, Diana Paius, Corina Mighiu, Aurora Vatamaniuc si Iulian Ghica, parteneri in proiectul „Vocea ONG pentru comunitate” despre activitatea de lobby si advocacy pentru contractarea serviciilor sociale.

Mentionam ca aceasta activitate de lobby si advocacy este realizata prin FONSS – federatia infiintata prin proiectul „Vocea ONG pentru comunitate”.

Dna Ambasador s-a aratat multumita de felul in care granturile SEE coalizeaza societatea civila cu scopul de a imbunatati procesele decizionale si relatiile dintre autoritati si mediul ONG, fiind interesata de rezultatele obtinute  de federatie dar si de continuitatea proiectului.

„Vocea ONG pentru comunitate” este finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania, si este gestionat de FDSC, in calitate de operator de program.

Excelenta Sa a fost prezenta si la lansarea proiectului „Parteneriat pentru incluziune”, un alt proiect care a coalizat 9 institutii – Fundatia ”Alături de Voi” Romania-promotor, in parteneriat cu DGASPC Iasi, DGASPC Vaslui, Asociatia Alternative Sociale, Asociatia Salvati Copiii, Fundatia Cote, Fundatia Bethany, Fundatia Star of Hope Romania si Fundatia World Vision Romania, birourile Iasi si Vaslui.