Tot mai multi participanti la Caravana Consilierilor
29 aprilie 2015
Caravana consilierilor cu Erica Rudnic
18 mai 2015

Catalogul Serviciilor Sociale

Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru  Servicii  Sociale – FONSS va invita sa va inscrieti gratuit in CATALOGUL SERVICIILOR SOCIALE.

Astfel puteti beneficia de promovare online, identificarea organzatiei dvs. dupa domeniul de activitate si serviciile furnizate.

Catalogul este realizat pe site-ul  federatiei fonss.ro, introducerea datelor dvs. se face foarte usor, prin completarea campurilor formularului  http://fonss.ro/catalogul-serviciilor-sociale/ , iar cautarea se poate realiza cu ajutorul uni motor de cautare ce este incorporat.

Va reamintim ca FONSS s-a infiintat in 2014, cu misiunea “Implicarea in schimbarea politicilor si dezvoltarea sustenabila a serviciilor sociale” si este unica federatie in domeniul serviciilor sociale din tara.

FONSS functioneaza la nivelul regiunii Nord Est, si isi propune sa-si extinda activitatea la nivel national, pentru a fi o voce a celor care realizeaza, in sistem privat, servicii sociale.

Sediul federatiei este in Iasi, str. Bazinelor, nr. 5, sat Uricani, com. Miroslava.

FONSS este condusa de un consiliu director, compus din: Asociatia Salvati Copiii Iasi, Fundatia Star of Hope Romania, Fundatia World Vision Romania, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany si Fundatia “Alaturi de Voi” Romania.

Presedinte al FONSS este dna Angela Achitei- ADV Romania, iar vicepresedinti sunt dna Corina Mighiu- Asociatia Salvati Copiii Iasi si dna Diana Paius – Fundatia Serviciilor Sociale Bethany.

 

FONSS a fost infiintata prin proiectul ”Vocea ONG pentru comunitate!”, finantat prin granturile SEE, 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Proiectul este implementat la nivelul regiunii Nord Est, incepand cu luna martie 2013 (pana in august 2015), de catre un consortiu de organizatii din Iasi – Fundatia “Alaturi de Voi” Romania – solicitant, Asociatia Alternative Sociale, Asociatia Salvati Copiii Iasi, Centrul de Dezvoltare Sociala, Centrul Diecezan Caritas, Fundatia COTE, Fundatia Iosif, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, Fundatia Star of Hope si Fundatia World Vision Romania – toate membre in Comisia ONG din cadrul Consiliului de Dezvoltare Economica si Sociala a judetului.