Refugiații din România pentru cei din Ucraina!

Achiziție servicii de producție video și audio
1 noiembrie 2022
Invitatie depunere oferte pachete produse alimentare
15 noiembrie 2022

Refugiații din România pentru cei din Ucraina!

Vine iarna și mulți dintre refugiați se gândesc cu strângere de inimă la cei rămași acasa și care vor avea o iarnă cu lipsuri alimentare, poate fara energie electrică și fara încălzire.

La Centrul de asistență umanitară și socială pentru refugiați Nicolina ucrainenii s-au activat și vor să îi ajute pe cei de acasă. O parte din produsele pe care le iau din Magazinul social RoUa, din contul lor, le pun în coșul special pentru donații pentru ucrainenii de acasă. Renunță la ceva din ce au primit, pentru a trimite în Ucraina.

Desfacem pulovere și refolosim firul pentru a împleti sosete, fulare, căciuli. Vom împacheta totul și vom trimite spre Ucraina.

Colegii de la Fundația Emmaus și niște voluntari ajung la Cernăuți si Vinița și vor transporta aceste obiecte gratuit și le vor preda ucrainenilor.

Miercurea și sambata între 15 si 18, la Centrul Nicolina, îi invităm și pe ucrainenii din oraș să socializeze, se facă planuri, se împletească, se împacheteze ce s-a lucrat sau donat. Impreună acesti oameni care s-au salvat din fața războiului, pot face ceva și pentru cei dragi pe care îi au în Ucraina.

Centrul de Asistență Umanitară și Socială Nicolina Iași funcționează ca un hub de servicii pentru ucrainenii stabiliți în Iași, poate de aceea este și menționat în mod special în raportul din octombrie al UNHCR.