ASOCIATIA CRESTINA SANTA MARIA CRISTINA

Denumirea organizaţiei: ASOCIATIA CRESTINA SANTA MARIA CRISTINA
Nr. înregistrare în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor:: NR. 26 din 30.09.2013
Codul fiscal:: 32380854
Adresa de implementare a serviciului: str., nr., cod postal, localitate, judeţ: Oras Pantelimon, Strada Rascoalei, nr.21A, judetul Ilfov
Telefon:: 0766861523
Fax:: 0216272750
Anul înfiinţarii organizaţiei:: 22.07.2013
Nr. Acreditare: seria AF nr. 001731
Beneficiari care vă pot accesa: Centrul asista persoane varstnice rezidente, care beneficiaza de gazduire si ingrijire permanenta. Cei mai multi dintre batrani nu isi pot asigura singuri o ingrijire adecvata tipului de diagnostic, iar familia nu poate asigura la domiciliu asistenta medicala.
Centrul furnizeaza urmatoarele tipuri de servicii:
1. asistenta medicala si îngrijire – toti beneficiarii dispun de asistenta medicala permanenta prin prezenta asistentelor medicale si de îngrijire prin infirmiere. Beneficiarilor li se ofera: ajutor zilnic la îmbracat / dezbracat, toaleta zilnica completa, administrarea medicatiei conform schemei, monitorizarea glicemiei si H.T.A.; în cazul persoanelor imobilizate – igiena acestora se efectueaza de catre infirmiere si sunt hraniti de catre personalul de servicii.
2. asistenta paleativa – constientizarea mortii inevitabile ca pe o etapa normala în viata fiecaruia si acceptarea acesteia; prin comunicare si întelegere varstnicul sa fie sprijinit moral si spiritual.
3. consiliere psihologica si sociala – psihologul si asistentul social din cadrul centrului ofera beneficiarilor consiliere psihologica respectiv sociala pentru depasirea situatiei de dificultate cu care se confrunta.
4. socializare si petrecerea timpului liber – in vederea prevenirii marginalizarii si excluderii sociale, beneficiarii se implica in activitati recreationale si ocupationale prin realizarea de obiecte si produse decorationale in functie de abilitatile fiecaruia.
5.activitati culturale prin vizionarea de filme, meloterapie.

Send Message to listing owner

Listing Title: ASOCIATIA CRESTINA SANTA MARIA CRISTINA