FONSS creste capacitatea ONG-urilor mici
17 octombrie 2014
FONSS creste ONG-urile mici
28 octombrie 2014

Ateliere de lucru la Forumul ONG

Astazi, la Forumul ONG care se desfasoara timp de doua zile, se lucreaza pe ateliere.
Democratie participativa si drepturile omului, Justitie si politici anticorupltie, Dezvoltare durabila in mediul rural si protectia mediului, Politici, fonduri europene, incluziune si economie sociala, Educatie, Tineret si voluntariat si Sanatate sunt sectiunile pe care se poarta discutii pentru a se identifica Deficiente si solutii privind transparenta, consultare publica si colaborarea cu ONG-autoritati centrale. Tot in aceste ateliere vor fi identificate principalele prioritati privind politicile publice si in care ONG-urile ar trebui consultate.
Dna Angela Achitei, presedintele FONSS, modereaza alaturi de Ancuta Vamesu -IES- FDSC si Raluca Ouriaghli- RISE atelierul Politici, fonduri europene, incluziune si economie sociala.
Mentionam ca peste 100 de ONG sunt zilele acestea la Forumul National ONG -editia a 14a, organizata de CENTRAS si Ministerul Dialogului Social.
Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale – FONSS care actioneaza la nivelul Regiunii Nord Est este reprezentată la Forum de conducerea ADV Romania.