Importanta mediului de afaceri pentru ONG-uri
22 ianuarie 2017
Argumente de 10 pentru implicarea ta!
6 februarie 2017

A inceput contractarea sociala

Veste mare astazi, pentru intreg sectorul ONG din servicii sociale: la Iasi, in urma cu doua ore a trecut prin CL prima hotarare din setul de patru, prin care se reglementeza contractarea de servicii sociale.

Astazi, Consiliul Local Iasi a aprobat in unanimitate Regulamentul de contractare a serviciilor sociale in Municipiul Iasi.

Urmatoarele documente care vor fi inaintate spre aprobarea consilierilor locali sunt Organigrama (include compartiment de contractare a serviciilor sociale), Planul de actiune privind serviciile sociale (include plan anual de achizitii) si Bugetul anual (cuprinde sumele bugetate in planul anual de achizitii de servicii sociale).
Iasul este Centrul pilot de dezvoltare de politici publice in domeniul social, iar reusita de astazi se datoreaza modului in care FONSS- Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale a lucrat cu executivul -primarul Iasului, Biroul de relatie cu societatea civila, DAC, dar si negocierii constructive si corecte cu consilierii locali.
Le multumim tuturor celor care au perceput efortul nostru ca o modalitate reala de dezvoltare pentru Iasi si muncim impreuna!